11 Şubat 2020 Salı

Salt Likit Nedir Nasıl Kullanılır?

Salt Likit Nedir? Salt likit nasıl kullanılır? soruları üzerine bu blog yazımızı sizlerle paylaşmak istedik.

Genel olarak elektronik sigara kullanan kişilerin merak ettiği salt likit, diğer adı ile nikotin tuzu tütün yaprağında bulunan nikotinin diğer formuna denir.

Salt likit tütün yaprağında tuz şekli ile bulunur. Doğal olduğu kabul edildiği için de tercih edilir. İnsan vücudunda daha uzun süreli olarak kaldığı için kişinin nikotin ihtiyacını uzun süre karşıladığı söylenir.

Daha doyurucu olmasından dolayı kişi uzun süre doygunluk hissi yaşar.

Ayrıca salt nikotin diğer nikotinler gibi boğaz yakma ve acı tat durumlarına sebep olmaz. Tuz nikotinin sertlik anlamında da diğerlerinden daha az olduğu söylenir.

Özellikle çok fazla sigara kullanan kişiler tarafından tercih edilmesinin sebebi, sigara içme isteğini en aza indirmesinden kaynaklıdır.

Salt likitten dolayı elektronik sigara çıkarılmıştır. Yüksek nikotin seviyesine sahip olması dolayısıyla kişiye sigaraya benzer bir içme sunar.

salt likit Nasıl Kullanılır?
salt likit nedir nasıl kullanılır en iyi salt likitler

Salt Likiti Kimler Kullanmalı?

Salt likit pek çok kişi tarafından tercih edilmesine rağmen, bazı kişiler açısından ideal bir ürün olarak karşımıza çıkar.

Özellikle sigaraya aşırı bağımlı kişiler açısından salt likit bire bir üründür. Yüksek bir nikotin zevki sunmasından kaynaklı olması sebebi ile bir de sigaraya benzerliğinden dolayı kullanılabilir.

Hem farklı bir deneyim yaşatırken hem de sigara tüketimini engelleme özelliği bulunur.

Ayrıca daha küçük olmasından dolayı kolay taşınır. Voltaj anlamında düşük olan cihazlarda kullanılmak koşulu ile geliştirildi.

Pod mod ismi olan küçük cihazların günlük keyfinize eşlik ederek sigara kullanımına da arkadaşlık etmiş olur.

Taşınmasının kolay oluşu istenilen her yere götürülmesinden dolayı kişiye zorluk çıkarmaz. Salt likit kullanımı ile beraber elektronik sigara keyfi üst seviyelere çıkar.

Salt Likit Avantajları Nelerdir?

Salt likitler buharlaşma sonucundan tüketilir. Klasik olan likitlerden daha fazla avantajlara sahiptir. En önemli avantajını ise, içinde bulunan nikotin tuzu oluşturur.

Salt likit'in avantajları şu şekildedir;


  • Gerçek sigara içiyormuş gibi tecrübe sağlar.
  • Yapay bir his bırakmaz.
  • Kişiyi mutlu eder.
  • Yüksek nikotine sahip bir yapısı vardır.
  • Yüksek doyum elde edilir.

Sert sigara tadından haz etmeyenler açısından salt likit, yumuşak bir için sağlar. Yumuşak olması sebebi ile kişinin ilk tercihlerinde yerini alır.

Salt likit farklı bir boyut getirdiği için de yenilikçi yapıdadır.

Salt Likit İle Normal Likit Farkı Nedir?

Salt likitte nikotin tozu baskın bir şekilde hissedildiği için yoğun bir tecrübe sağlar. Boğaza vurma konusunda ciddi bir etki ettiği için de gerçek sigara etkisi gösterir.

Normal likit özellikle boğaz vurumu açısından bu kadar etkili değildir. Salt likit aroma konusundan daha başarılı bir seçenektir. Diğer likide göre çok az kullanılsa bile iyi bir aroma tadı alınır.

Çeşitlilik açısından daha zengin olduğu söylenebilir. Kişi istediği türde aroma seçimi yaparak hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanır. Kişilere seçme özgürlüğü tanıması açısından bile tercih edilme sebeplerinde artış gösterebilir.

Raf ömrü açısından salt likit daha uzun ömürlü olur. Uzun bir süre herhangi bir bozulma olmadan problemsiz saklanabilmesinden kaynaklanır. Depoda saklamak isteyenler açısından güzel bir avantaj oluşturmuş olur.

Salt likit kullanılabilmesi için pod elektronik sigara araçlarına ihtiyaç duyulur. Pod mod cihazlar eski cihazlara nazaran daha güvenilir kullanım sağlar. Ayrıca likidin akma gibi bir sorunu olmayacağı için bozulmanın da önüne geçilmiş olur.

Eski cihazlarda bozulmaların fazla olması sebebi ile likit cihazlarda sızıntı olma durumu yoktur. Yeni cihazlar sayesinde hem akma sorunu olmamakta hem de sorunsuz bir deneyim yaşamanın önüne açılmış olmaktadır.

Salt Likit Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Salt likit alırken cihaz ile uyumlu olup olmadığının kontrolü yapılmalıdır. Cihazın yüzde yüz uyumlu olması sorun yaşanmamasını sağlar. Nikotin açısından kişi kendine uygun kullanımın sınırını çizmelidir.

Çünkü ona göre satışa sunulurlar. Sigaraya kişi ne kadar bağımlı ise, o derecede nikotin seviyesinde ayarlamalar yapması gerekir.

Uzun yıllar sigara kullanan kişilerin yüksek nikotin seviyesine sahip olan likit seçimi yapması faydalı olur. Fakat kişinin günde sigara kullanımı az bir seviyede ise, nikotin oranı az olan çeşitlerden seçmesi gerekir.

Deneyim açısından önce düşük daha sonra yüksek nikotin seçimi yaparak da ilerleme gösterilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder