4 Şubat 2020 Salı

Normal Sigara İle Pod Sigara Arasındaki Fark

Pod sigara elektronik sigara olarak tanımlanan bir kavramdır. Ürünlerin içinde aktif bir şekilde pod sistemi yer alır. Doldurulabilir salt likit aromaları mevcuttur.

Tasarımları yönünden normal e sigaralardan farklıdır. Bunun nedeni ise pod sistemidir. Doldurulabilir likit tankı ile sigaralarda görüntü çok farklıdır.

Stick (çubuk) şeklindeki tasarımları ile tanka sahip elektronik sigaralardan ayrılırlar. Hafif yapılı sigaralardır.

Bu yüzden de kullanımı rahat sigaralardır. Teknolojik özellikleri ve kompakt tasarım dokunuşları ile çok kullanışlıdırlar.

Güç üretimi konusunda bir sınırlandırma bulunmuyor.

Tütünsüz sigara hizmeti sunan pod sistemi en yüksek gücü bu sigaralarla sunar. Tütünden vazgeçemeyenler için her zaman kullanılabilir özellikte olması tercih edilmesinde önemli bir noktadır.

Pod sigaralar, şarj edilebilir bir yapıdadırlar. Genel olarak alt kısımlarında bulunan USB bağlantı kısmı ile hızlı bir dolum gerçekleştirilir.

Pod Sigara Kullanımı Nasıldır?

Pod elektronik sigara kullanımı standart yapıdadır. Bu sigaraların buhar dumanı ısınmak suretiyle yukarıya doğru çıkar. Daha sonra kullanıcıların nefes çekimi yaptığı noktaya gelir.

Kullanımındaki önemli farklardan biri, elde tutulma kolaylığıdır. Mod elektronik sigaraların tasarımı oldukça özel yapıdadır.

Pod sistemi ile üretilen sigaralarda likit seviyesinin bittikten sonra değişim yaparak kullanabilirler. Yaklaşık olarak 4 kere şarj edilmesinden sonra likit biter.

Pod Elektronik Sigaralarının Sağladığı Avantajlar

Podmod elektronik sigaraların sağlamış olduğu avantajları çok fazla seviyededir.
Bu avantajları ise şu şekilde sıralamak mümkündür:

Geliştirilmiş olan tasarımları ile hafif ürünlerdir. Bu nedenle de gün boyu rahat bir şekilde kullanılabilirler. İlk kullanımıyla beraber ayrıcalıklarının hissedilmesi mümkündür. Likit tankının olmaması, hafif olmalarında en büyük etkendir.

Pod elektronik sigaralar kullan at likitlere sahiptir. Tank dolumu yapılan standart modellere göre daha avantajlıdır. Her bitişten sonra likitler değiştirilir.
  • Pod elektronik sigaralarda pratiklik avantajı bulunur.
  • Pod sistemine ait yenilikçi detaylar, yeni çıkan pod elektronik sigaralarda mevcuttur.
  • Kesintisiz bir şekilde kullanılabilme özelliğine sahiptir.
  • En önemli avantajlarından biri de hızlı şarj dolumudur.
  • Kullanım süresi uzundur.
Tüm bu avantajları ile üretilen pod elektronik sigara özgün bir yapıdadır. Ayrıca bu elektronik sigaralar, diğer standart sigaralara göre yenilikçi yapıları ile de dikkat çeken sigaralardır.

Pod Elektronik Sigara Çeşitleri

Pod elektronik sigara türleri kullanıcı seviyelerine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Pod elektronik sigaralar arasında dünyaca ünlü modeller şunlardır:

Vaporesso zero pod, Smok, Eleaf, Aspire adında üretilmiş olan pod mod elektronik sigaralardır. Bu ürünler, tasarımları yönüyle ergonomik ve kaliteli ürünlerdir.

Çok çeşitli tasarımlarıyla günümüzde gelişmiş alternatiflere sahiptir. En önemli özelliği dış görüntüleridir. Sade, renkli ya da desen yönünden özgün tasarımlara sahiptir.

Kullanıcılar, bu tür sigaralarda kendi istekleri dahilinde seçimlerini yaparlar. Bu çeşit sigaralarda, tek bir modele sahip tasarımlar mevcut değildir.

Bu yüzden de pod elektronik sigara çeşitleri arasında istenilen özellikte alternatifler bulunur.

Pod Sistemli Elektronik Sigaralar İle Diğer Elektronik Sigara Modelleri Arasındaki Farklar

Pod sistemi ile üretilen sigaralar, standart olan modellerden birçok yönüyle ayrılırlar.
Bu farklılıklardan şu şekilde bahsedebiliriz:

Standart sigaralardan farklı olan en önemli özelliği sigarada pod sisteminin yer almasıdır. Likit dolumu yerine likitin değiştirilmesi sistemiyle kullanımı gerçekleşir.

Diğer elektronik sigaralara göre pod sistemli elektronik sigaralarda tasarım faktörü önemli bir noktadır. Ultra ince tasarıma sahiptir ve ultra hafif bir yapıda olması ile her kullanımda kolaylık sağlar.

Pod elektronik sigaralardaki kompakt yapı da önemli farklılıklar gösterir. Her kullanıldığında kendi yapısından gelen detayları gösterir. Bu nedenle de bu detay önemli farklar arasında gösterilir.
Likit kullanımında tamamen özgün bir yapıya sahiptirler.

Pod elektronik sigaralardaki yaşanan en büyük deneyim gerçek sigara içiyormuşçasına hissedilen duygudur. Diğer elektronik sigaralardan daha önde bir konumdadır.

Çünkü pod sistemli elektronik sigaralar, beklenen tadı sunmaları açısından çok etkilidirler.

Kullanımlarının aktif bir şekilde olması belirli bir standart yakalanabilir. Her zaman, doğru bir şekilde yapılan seçimlerin ardından kullanıcıların istekleri doğrultusunda birçok pod sistemi ile tasarlanan modeller bulunur.

Tüm bu farklar dikkate alınarak bir sigarada bulunması gereken istekleriniz doğrultusunda seçim yapabilirsiniz.

Böylece istekleriniz de en üst düzeyde gerçekleşmiş olur ve bu seçilen modellerle rahat ve kolay bir biçimde kullanım sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder