25 Ocak 2020 Cumartesi

En İyi Salt Likit Markaları ve Aromaları Nelerdir?

Bu yazımızda sizler için araştırdığımız en iyi salt likit markaları ve en iyi salt aromalarını aktaracağız.

Salt likit için nikotin tuzu da denilmekte ve tütün yapraklarında bulunan bir formdur. Baz nikotinlerden farkı ise tütün yapraklarında doğal olarak bulunan tuzdur.

salt likit markaları en iyileri
en iyi salt likit markaları

Bu yüzden saf ve doğaldır. Baz nikotin ile tuz nikotin arasındaki farklardan biri de tuz nikotinin daha kararlı olmasıdır.

Salt nikotinin metabolizmada daha hızlı absorbe edildiği ve uzun süre kaldığı araştırmalarla tespit edilmiştir. Baz nikotine göre salt nikotinler daha doyurucu, acı tat ve boğaz yakma gibi dezavantajları yoktur.

Salt likitlerde boğaz vurumu gerçek sigaraya en yakın olduğu için son zamanlarda en çok tercih edilen ürünler olmaktadır.

Salt likitler normal cihazlarda kullanılamamaktadır ve salt likitlere göre elektronik sigara ürünleri üretilmektedir.

Üretilen bu elektronik sigaralar ise daha küçük boyutlarda üretilmekte ve bunlara da Pod Mod ya da Mod sistem adı verilmektedir.

Pod Sistem ve Pod Mod sistem için üretilen ve piyasada en iyi olarak bilinen salt likit ve aromaları;
  • NKD 100 Salt – Naked
  • Dinner
  • Elysian
  • I Love
  • CRFT
  • Vgod SaltNic
  • SOLACE
  • Mr. Salt-
Olarak sıralamak mümkün olmaktadır. Sırasıyla açıklamak gerekirse..
salt likit aromaları en iyisi
en iyi salt likit aromaları

NKD 100 Salt Naked

Naked 100 diğer likit üretimlerinin yanında likit üretiminde de ön plana çıkmaktadır. Pod Mod sistem elektronik sigaralar için üretim yapan Naked 100 kısa sürede sektörün öncülüğünü yapmaktadır.

Naked ürünleri güçlü boğaz vurumu ile ön plana çıkmış ve tütünden tropik meyvelere kadar çok çeşitli aromalar ile üretilmektedir. Nikotin oranları ise 25 ve 50 mg'dir.

Dinner Lady

Dinner Lady popüler olan üç likitini salt likit haline getirerek üretmeye başlamıştır. İngiltere'de üretim yapan firma göz alıcı şişe tasarımı ile sektörde yerini almaktadır.

Sağlam boğaz vurumu olan Dinner Lady Salt Likit, 50VG/50PG oranlarında 30 ve 50 mg seçenekleri bulunmaktadır. Cola Shades, Blackberry Crumble ve Lemon Tart çeşitleri bulunmaktadır.

Elysian

Elysan Labs firması tarafından üretilen Salt likitler, Siren, Skadi, Artemis ve Gambler isimli 4 adet salt çeşidi bulunmaktadır. Türkiye'de büyük bir kitleye ulaşan Elysan Salts 30 ml'lik şişelerde 12 mg, 24 mg ve 48 mg nikotin seviyelerinde üretilmektedir.

I Love
Mad Hatter tarafından üretimi yapılan I Love Salts markası adı ile satışa sunulmaktadır. Geniş bir salt çeşitliliği olan ürün bu yüzden büyük beğeni bulmaktadır.

Tatlı, nane, tütün, çilek, sakız, gojiberry, şeker, meyve, tahıl ve elma gibi içeriklerle, 30 ml şişelerde 25 mg ve 50 mg nikotin oranlarında üretilmektedir.

CRFT
CRFT Salt, yurt dışında büyük beğeni toplamış, tatlı, meyve, mentol ve tütün aromalarında üretilmektedir. Ülkemizde satışı olmayan bu ürün, 30 ml'lik şişelerde 40 mg nikotin oranında üretilmektedir.

Vgod SaltNic

Salt likit çeşitleri az ve özel olan SaltNic, kavun, tütün ve sert nane gibi aromalar ile üretilmektedir. 30 ml'lik şişelerde, 25 ve 50 mg nicotin oranlarında çeşitleri bulunmaktadır.

SOLACE
Çok yönlü salt nikotin çeşitleri bulunan Solace, 30 ve 50 mg'lik seçenekleri bulunmaktadır. Çilek, mango, nane, karamela, şeftali gibi bir düzine aroma çeşitliliği bulunmaktadır. 15 ve 30 ml'li şişelerde üretilmektedir.

Mr. Salt-E
Salt çeşitliliği en fazla olan markalardan biri olan Me. Salt-E, 25 ve 45 mg nikotin oranlarında 30 ml'lik şişelerde satışa sunulmaktadır.

Meyvelerden, tatlılardan ve tütünden oluşan 30'dan fazla salt çeşidi bulunmaktadır.

Sonuç olarak, salt likit ile daha az buharlanma olmakta ve maliyetleri de bu sebeple daha uygun olmaktadır. Daha az buhar yaparak kısa sürede doyum sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder